theaterpraat

Uitreikingsborrel

Op 3 februari jl. hebben de Moose redactieleden van drie tot negengeklonken met Moose-vrienden in Café de Gaeper. Er waren gelukkigverschillende redenen om ons te bedrinken. Het glas werd eerst gehevenomdat we één jaar bestaan. “Anderhalf!” riep iemand, maar dat was eenkniesoor. Vervolgens proostten we op de drie gelukkige winnaars van deMoose verjaardagsprijsvraag, waarover straks meer. Daarna moest er getoostworden op het nieuwe adres van Moose, http://www.moose.nl. Tenslotte werd er gewoon stug doorgedronken, en ook dat verhoogde de feestvreugde.

Wat heeft Moose veel vrienden! En wat gaven ze veel geld toen we de petrond lieten gaan om geld in te zamelen voor het kostbare Moose. Bedankt,dit gaan we vaker doen! Kroegbaas Nan willen we bedanken voor het beschikbaar stellen van De Gaeper en de grote schaal bittergarnituur. En Annelies zijn we natuurlijk zeer dankbaar voor de fles whisky!

Voor de grote Moose verjaardagsprijsvraag zijn de afgelopen twee maandenveel minirecencies geschreven. Kroegbaas Nan heeft uit de hoge hoed devolgende prijswinnaars getrokken:

De winnaar van de derde prijs, het eerste album van Toffie en Kee,gesigneerd door Kee, is geworden… Bram Verschueren voor zijn minirecensie van ‘My diner with Andre’ van Cie. de Koe en Stan. Bram was aanwezig om de prijs en felicitaties in ontvangst te nemen entypte daarna op de laptop:

Zo, jongens, wat is dit dan weer poepie-gezellig. Ik heb lekker de derde prijs gewonnen, maar dat is logisch, omdat ik de meeste recensies had ingezonden en dus als eerste uit de mooie lelijke hoed tevoorschijn kwam. Maar ik heb lekker wel een Toffie & Kee-collectorsboekje. Volgend jaar wil ik wel een T-shirt!
Bram

De winnaar van de tweede prijs, het eerste album van Toffie en Kee, gesigneerd door Toffie, is geworden… Martine van As voor haar minirecensie van ‘Ongebluste Kalk’ van Hollandia. Martine van As was helaas verhinderd maar het album wordt zo snel mogelijk naar haar toe getransporteerd! Martine, gefeliciteerd!

En de winnaar van de eerste prijs, het Moose T-shirt, is geworden… Vanessa Groenewegen voor haar minirecensie van ‘Het Boudoir van De Sade’ van Lunchtheater Bellevue. Vanessa werd gefeliciteerd, trok het Moose T-shirt ter plekke aan en typte daarna:

Jihaaaaa Jahooooo, woeieeeeeeeeeeeeee, I am the lucky winner of de moose t-shirt. Jemig, dat had ik echt niet verwacht, ik had me er zelfs al bij neergelegd. Gefeliciteerd met jullie nieuwe adres en jullie eenjarig bestaan. Er wordt nu ter plekke getoost! Dat het een mooi tweede jaar mag worden (het laatste want dan komt de milleniumbug!!!!!)
Liefs van Vanessa

Voor de deelnemers die buiten de prijzen vielen, zijn er nog de blikken tomaat die speciaal voor deze prijsvraag zijn ontworpen. Een Moose tomatenblik ligt goed in de hand, en kan zijn doel, ook vanaf het tweede balkon, moeiteloos vinden. Wel eerst goed oefenen!

Op de aanwezige laptop werden, ook na de prijsuitreiking, nog vele minirecensies getypt. We kunnen over een half jaar natuurlijk het tweejarig bestaan van Moose vieren en ze mee laten dingen in het volgende Moose prijzenfestijn. We houden je op de hoogte!

Moose op 10/02/1999 - 00:00