theaterpraat

Groot Nieuws! Dankzij onze subsidiƫnten kan een lang gekoesterde wens van Moose in vervulling gaan: Moose krijgt een facelift. Na zes jaar is het tijd voor een grote schoonmaak, een frisse wind, een nieuwe stijl voor Moose.

Het belangrijkste is dat Moose gemakkelijker wordt om te gebruiken: we gaan de indeling en de zoekmogelijkheden verbeteren en nieuwe functionaliteiten toevoegen. Daarnaast krijgen we een nieuwe voorpagina, nieuwe rubrieken en zelfs een nieuw logo.

Wees niet bang: Moose blijft de leukste website over Nederlands theater. Moose blijft de site voor de meest ongezouten meningen, de smeuïgste theaternieuwsjes en de flauwste grapjes over Theaterland. Met name willen we iedereen meer en duidelijker op de hoogte houden van het aanbod aan voorstellingen, festivals en andere evenementen. Bovendien kunt u binnenkort zelf Mooser worden, met een eigen ID en een eigen pagina op Moose.

Wij zijn er in ieder geval enorm opgewonden over en kunnen niet wachten om het te laten zien. Maar ja, dan zou het geen verrassing meer zijn.
Kortom: geniet nog even van ons oude logo, de oude pagina’s en van de voorpagina. Nog even en alles is anders. Maar dan: jongens het wordt mooi!

Moose op 24/08/2003 - 23:00