theaterpraat

Nieuw is een understatement

Welkom. Vol trots presenteren wij u: Moose. Anders hè! Wij moesten ook even wennen aan het groen. Neem lekker de tijd om door onze nieuwe indeling te browsen en het geheel in je op te nemen. Er zijn wel nieuwe rubrieken bij gekomen zoals Moosers, maar in principe is er niks weg. Hier en daar doet een linkje het nog niet en een paar rubrieken moeten nog worden toegevoegd, we zijn nog aan het werk.

Dit is de nieuwe voorpagina. Het heetste nieuws, de laatste Minirecensie en de laatste columns in één oogopslag. Boven zie je Minirecensies, Theaternieuws, Meningen, Moosers, Aanbod, Over Moose en Zoek staan. Dat zijn onze nieuwe rubrieken. Alle rubrieken hebben weer een eigen voorpaginaatje, waar je weer in één keer kan zien wat er actueel en er net geschreven is. Als je op Minirecensies klikt zie je in een keer de laatste Minirecensie en een lijst van de voorstellingen die nu spelen waar over geschreven is. Bij Theaternieuws kun je het laatste nieuws vinden en zoeken in het archief, in nieuwsdossiers neuzen zoals die over de afgelopen verkiezingen, de actuele toneelprijzen en links. Onder Meningen kun je de columns en de discussies vinden; Vera Liefhebber, het forum, Stuggezaal en Buitenmoosers.

Moosers is de nieuwste rubriek, speciaal voor de fanatieke bezoeker. Hier kun je je registreren als Mooser, je eigen pagina maken en je kunt er terecht voor fijne Moosige zaken zoals bureaubladen en t-shirts. Alles over voorstellingen en festivals vind je onder Aanbod: de Selectie, de Zomerfestivals en binnenkort veel over de nieuwste generatie makers in de rubriek Minimakers.

Over Moose gaat over Moose als organisatie; contact gegevens, onze subsidieënten, aboneren op onze nieuwsbrief, Moose in de pers en een speciale afdeling voor publiciteit. De afdeling Zoek is voor als je wat zoekt, wat best kan nu alles op een andere plek staat.

Credit where credit’s due: Het ontwerp voor de site is gemaakt door communicatiebureau Artmiks en voor de achterliggende techniek zijn we veel dank verschuldigd aan Great Apes.

We hopen dat je thuis zult voelen op deze nieuwe Moose. Mocht je heel veel heimwee naar Old School Moose krijgen, kun je bij Moosers nog de oude voorpaginaplaatjes bekijken. Maar wel eerst een Mooser worden!

Moose op 05/09/2003 - 21:43