theaterpraat

Moose in Uitvoering

“Jullie houden ermee op, hè?”
We waren er een beetje door verbaasd; dat was niet de bedoeling! Veel lezers bleken onze pauze te hebben aangezien voor het eindapplaus, haalden hun jas uit de garderobe en liepen zonder koffie of katharsis de nacht in…

Maar zo gemakkelijk komen jullie niet van ons af!
We gaan namelijk door, en hoe! Hoewel we in de afgelopen maanden niet zo veel aan de site hebben gedaan, is er achter de schermen genoeg gebeurd. Zo zijn we begonnen aan de Moose-database, waarin nu alle nieuwe Minirecensies terecht komen. Daarnaast zijn we bezig met beleidsplannen, mission statements, fondsenwervingsstrategieën en al die andere moderne verworvenheden die geen enkele organisatie missen kan.

Ook de site komt uit haar winterslaap. Op de Regiedagen zullen we een digitale dagkrant verzorgen en vanaf dan zullen we weer meer tijd gaan besteden aan de site. We zijn nog steeds wel op zoek naar hulp: met name voor het voor het schrijven van Kort Nieuws willen we graag enkele vrijwilligers. Dus als je voor Moose het theaternieuws uit één krant wilt bijhouden, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Kortom, we gaan weer beginnen!

zie ook: Moose neemt een Pauze
en ook: Nieuwe Minirecensies

Moose op 13/06/2001 - 23:00