theaterpraat

Moose neemt een Pauze

Op 30 oktober 1997 verscheen het eerste artikel op Moose. Van een online concurrent voor het studentenblad voor de vakgroep Theaterwetenschap van de UvA zijn we uitgegroeid tot een serieus te nemen platform voor theaterliefhebbers.

Moose is nu drieënhalf jaar verder en we zijn een beetje moe. Misschien is overspannen een beter woord. Of druk. Het is tijd voor een pauze, een spiritstage, een voorjaarsschoonmaak. Hoe noem je zoiets?

Begrijp ons goed: we willen niet stoppen met Moose. We vinden Moose veel te leuk om te maken. Maar de laatste tijd schoot het werken aan de Moose site er een beetje bij in: we waren meer bezig met subsidieaanvragen, gesprekken over mogelijke samenwerkingen en geld verdienen voor Moose, door het maken van andermans sites en het geven van cursussen en consultancy. En dat naast de dagelijkse besognes van het negen-tot-vijf baantje en de af te ronden scriptie. We willen niet klagerig klinken, maar we willen Moose graag inhoudelijk verder laten groeien. Op dit moment vergt het werken aan de site in combinatie met het ontwikkelen van Moose echter teveel energie.

We gaan nu tijd creëren om aan de toekomst van Moose te werken. En dat gaat tijdelijk ten koste van het werk aan de site. Sorry mensen, we knijpen er even tussenuit. Niet helemaal, want aan Stuggezaal.nl, ons nieuwste project, blijven we werken. Ook blijven we jullie Minirecensies plaatsen en het theaternieuws verslaan, hoewel iets minder regelmatig dan je van ons gewend bent.

Blijf dus alsjeblieft schrijven voor Moose. En neem contact met ons op als je er met ons voor wil zorgen dat Moose in de toekomst kan blijven bestaan en als je ideeën hebt om de site inhoudelijk te verbeteren. En mail vooral ook als je ons de komende maanden wilt helpen met de site. Het adres is moose@moose.nl, de mailbox staat wijd open…

We denken rond 1 juli weer terug te zijn. Op deze plek informeren we jullie over onze voortgang. Binnenkort organiseren we een borrel om te drinken op de toekomst van Moose. Details volgen nog.

Tot na de pauze,

De redactie van Moose

Floortje Bakkeren
Vonneke Beeker
Simon van den Berg
Miel de Zwart

Moose op 11/03/2001 - 00:00