minirecensies

Rococo

Na de indrukwekkende voorstellingen 'Kamp' en 'de grote oorlog' waren wij erg benieuwd naar deze nieuwe voorstelling. Maar wat een genante vertoning! Deze poging tot leuk is totaal misplaatst.

M.R. gezien 25/04/2008

ik vond het in één woord LELIJK
smakeloos en slecht uitgevoerd.
Was ik maar weggelopen. Ik bleef zitten omdat ik zat te wachten op één of andere AHA-erlebnis of zoiets, of enige intelligente uitkomst…
Maar het kwam maar niet… echt droevig. Het leek op twee mensen die zich enige tijd hebben lopen amuseren in een kraakpand alwaar ze elkaar dingen overtroeven met vondstjes rond hoe je ‘het’ doet. Origineel!
Kijk! het kan ook zo en kijk” haha” wat voor smerigs ik nu bedacht heb!
PFFFF.
Maar ik heb zoooooo’n spijt van mijn 14 euro

s h gezien 02/02/2008

Je moet even een knop omzetten, maar dan is dit een fascinerende voorstelling om je in onder te dompelen. Grenzeloos, ongegeneerd, maar juist door de beheersing en dosering zo knap. Na twee voorstellingen over de oorlog deze voorstelling over de ‘scheppende’ oermens. En vormt dus eigenlijk de introductie op Kamp en de Grote Oorlog.

'dr gezien 25/01/2008

Dit ging echt helemaal nergens over! Ik heb wel gelachen, maar alleen maar om hoe dom de situatie wel niet was….

a gezien 22/01/2008

Nou ik von het lekker wel leuk. Wat passen dingen soms mooi in elkaar. Zoals prikkers in aardappels, vingers in schedels en piemels in konten. Lekker poeren, ik werd namelijk een beetje iebel van de Grote Onderwerpen. Fijn kort ook.

Floortje gezien 10/01/2008

Na de schitterende voorstellingen De Grote Oorlog en Kamp was ik zeer benieuwd naar deze voorstelling. Maar wat een enorme teleurstelling. De voorstelling bestaat voor het grootste deel uit twee spelers die als beren uitgedost op het podium met allerlei rotzooi iets proberen te maken. Wat en waarom is mij niet duidelijk en het wordt zelden interessant. Het lijkt meestal alsof ze het terplekke verzinnen en ook maar iets doen. Ik vermoed dat het leuk zou moeten zijn, maar dat was het maar heel zelden.
Aardig wordt het pas weer als de camera er wordt bijgepakt en door middel van allerlei figuurtjes pikante miniatuurscenes worden gemaakt die op een groot doek worden geprojecteerd. Dat is de kracht van Hotel Modern. Helaas duren deze scenes maar kort en gaan de beren daarna op het podium weer door met…..ja waarmee eigenlijk. Ik zou zeggen: Hotel Modern doe waar je goed in bent en laat de scenes in miniatuur ontstaan voor jullie camera en ga niet zelf op het podium “leuk” proberen te doen. Volgende keer beter hoop ik.

olb gezien 06/01/2008